logo
Team Metaal Art
Meet The Team

De helden van Metaal Art

Lees hier uitgebreid wie wij zijn, waar we goed in zijn en wat wij het liefst doen.

ArthurArthur

Arthur

Eigenaar & Oprichter

Arthur! Als vliegende keep is hij het hart van Metaal Art. Hij houdt de standaard hoog; de afwerking van de stalen producten moet perfect zijn, met een verrassend goede Service. Als vriend en collega zorgt hij ervoor dat niemand iets te kort komt. De ambacht komt uit zijn tenen. Waar het 9 jaar geleden begon in een schuurtje, is hij daar op zaterdag nog steeds niet weg te slaan.

JordyJordy

Jordy

Eigenaar

Jordy! Onze expert, die niet alleen op technisch, maar ook op esthetisch vlak met je kan meedenken. Een bevlogen persoon en een sterke sparringpartner met als doel het project te brengen naar een hoger niveau. Als je met iemand een afspraak kunt maken, dan is het wel Jordy. Zijn Levensmotto: “Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today”.

RyanneRyanne

Ryanne

Office manager

Onze altijd opgewekte creatieve denker die houdt van regelen. Ryanne stelt orde op zaken! Of het nou gaat om de Socials of ons eigen interieur. Het moet er gelikt uit zien! Als fijnproever houdt ze van lekker eten en mooie materialen. Vol enthousiasme is ze in de hectische wereld van de mannen de perfectioneerde noot. Een publiek geheim: zingen kan ze ook nog!

RoyRoy

Roy

Allround Lasser & Monteur

Deze harder werker maakt de meters op de complexere projecten. Roy is een oermens, wild kamperen, hout hakken, schieten met pijl & boog, maar vooral maken! 2 rechter handen, mooie materialen en dan ontstaat er iets moois. Leuk weetje: Door weer en wind een uur naar het werk fietsen doet hij dagelijks zonder blikken en blozen.

TimTim

Tim

Projectleider

Van meten, ontwerpen tot montage, hij heeft overal kaas van gegeten en leidt het project in goede banen; Dit is Tim. 3 telefoontjes tegelijk, kort op de bal en een allemansvriend. Vertaalt in zijn ontwerpen de wensen van de klant tot een mooi en vooral werkend resultaat. Het is ook een grapjesmaker…..

EmileEmile

Emile

Werkplaats Chef

Emile, de man van de club. Zowel bij Metaal Art als bij zijn voetbalvereniging. Als teamleider zit hij kort op de bal, zorgt hij dat de doelen worden behaald, maar is ook een gangmaker in het team. Hij werkt graag met staal, wat grof en zwaar is en wat je goed kan vormen tot een elegant eindproduct. De stalen producten zijn echt een mooie toevoeging in een woning. Dit maakt hem trots!

QuintenQuinten

Quinten

Allround Lasser & Monteur

Het Metaal Art DNA stroomt door zijn aderen; Dit is Quinten. Als doorgewinterde kracht van Metaal Art is hij vooral bij onze klanten te vinden om een stalen deur of trap tot perfectie te monteren. Tijdens het lassen, want ja dat kan hij ook, spat de passie voor metaalbewerking ervan af. Een leuk weetje: Als vaste volkszanger op de vrijdagmiddagborrel is Quinten niet te missen.

WesselWessel

Wessel

Werkvoorbereider

Wessel, een nuchtere alleskunner maakt al een aantal jaren deel uit van ons team. Met een scherp oog op kwaliteit zorgt hij dat elk project er gelikt uit ziet. In zijn vrijetijd is deze handige Harry dingen aan het maken van staal. Zo heeft hij eens uit losse onderdelen zijn eigen computer gebouwd. Gezellige avonden met vrienden, maar ook een potje schaken met zijn moeder slaat hij nooit af.`

MilanMilan

Milan

Werkvoorbereider

Milan, onze man als het gaat om stalen deuren, vloerluiken en beloopbaar glas. Via een 3D tekening laat hij je zien hoe dit in je interieur staat. Met zijn no bullshit attitude, maakt hij de overdracht van werktekening naar productie simpel en behapbaar voor zijn collega’s. Lekker recht door zee! Net als in zijn vrije tijd wanneer hij met een jetski, zeilboot of wakeboard over het water glijdt.

AnneliesAnnelies

Annelies

Sales Support

Heb je Annelies al gesproken? In het eerste contact met Metaal Art is zij degene die je met veel enthousiasme gaat vertellen over ons product en bedrijf. In haar vorige baan als interieur adviseur heeft ze 20 jaar ervaring opgebouwd en kan ze je goed advies geven over het bouwen en verbouwen van je huis. In haar vrije tijd haalt ze het beste paard van stal! Dit is Guus, haar Shetlander, waarmee ze heerlijk door de bossen gaat met een sulky. (paardenrijtuig)

RubenRuben

Ruben

BBL Leerling Lasser

Zagen, lassen en slijpen, Ruben doet het allemaal! Als BBL leerling “Allround productietechniek” is hij onderdeel van ons productieteam en werkt hij mee aan onze projecten. Naast het vervaardigen van stalen deuren en balustrades houdt hij zich graag bezig met voeding en sport. Hij kan je er alles over vertellen!

MatthijsMatthijs

Matthijs

Leerling Lasser

Wil je dat iets secuur gebeurd? Vraag het dan aan Matthijs. Hij werkt geordend en zorgt met zijn oog voor detail dat alles er strak uit ziet. Op de vraag; Wat maakt Metaal Art een leuk leerbedrijf, zegt hij direct; 100% het Team! Een scout (verkenner) is hij ook. Een 5-daagse wandeling van Luxembourg naar Nederland, makkie! Met een dag gemiddelde van 35,5 km is het deze doorzetter gelukt!

DaanDaan

Daan

Allround Lasser & Monteur

Dit is Daan, geen rauwdouwer, maar wel een ontzettend harde werker! Al van jongs af aan bezig met lassen en werken in de bouw. Nu bij Metaal Art in de werkplaats of op pad voor een montage. Na het werk is hij te vinden in de sportschool. Hier doet hij aan fitness of bereidt hij zich voor op een kickbokswedstrijd. Zijn motto: 'Voor alles is een oplossing, deze klus gaan we klaren!'

Werken bij Metaal Art

Wil je ook bij ons komen werken?

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je met je team elke dag een unieke uitdaging aangaat? Een team van jonge en professionele collega’s. Waarbij plezier en samenwerken de norm is Solliciteer dan bij ons op één van onze vacatures!

lasergesneden plaatstaal van Metaal Art